Huis verkopen

Villa Provençale te koop, La Garde Freinet met panoramisch uitzicht

€ 2.995.000
Oppervlakte 245 m²

Dit Provençaalse paradijs aan de Côte d’Azur is gebouwd door de beroemde architect Robert Dallas, vlakbij het historische dorp La Garde Freinet.
Het uitgestrekte landgoed ligt op zuidelijke hellingen met uitzicht op de golf van Saint Tropez en de omgeving met een prachtig en dominant uitzicht op wijngaarden, de kust zelf, omliggende valleien en landbouwgrond en de dorpen rond het mythische Saint Tropez zelf, allemaal gemakkelijk bereikbaar met de auto.
De villa ligt op slechts 3 minuten rijden van La Garde Freinet en biedt een toevluchtsoord van rust en stilte met 4 slaapkamer suites, elk met hun eigen buitenruimte beneden, en een slaapkamer suite met terras boven.
Er is een grote keuken die aan de ene kant uitkomt op het zwembad en de zomerkeuken, en aan de andere kant op een charmante schaduwrijke binnenplaats, compleet met een kersenboom. Aangrenzend aan de keuken is een grote eetkamer en er is een aparte ruime woonkamer met hoge plafonds, balkenplafond en een open haard.
Buiten zijn er volgroeide Provençaalse tuinen met prachtige bomen en planten, overvloedige weelderige gazons rond het zwembad en een extra grote ‘jeu de boules’ baan.
Er is overdekte parkeergelegenheid voor 2 auto’s en voldoende extra parkeergelegenheid op het terrein voor grote bijeenkomsten van vrienden en familie.

Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.995.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie1431734

Locatie

Dit object ligt in La Garde-Freinet (83680), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod