Huis verkopen

villa op het platteland met vrij uitzicht

€ 138.000.000
Oppervlakte 170.0 m²
Perceel 10000.0 m²

Villa op 1 ha grond met een open uitzicht op de heuvels, dit huis van ongeveer 170 m2 met een zeer mooi aangelegde tuin en het bijbehorende zwembad. Het hoofdhuis bestaat uit een woonkamer met houtkachel, een bibliotheeklounge op de mezzanine, een ingerichte keuken/eetkamer die uitkomt op een overdekt terras met zomerkeuken, een kelder, een slaapkamer met doucheruimte en toiletten en een kinderkamer met zolder. Een onafhankelijk bijgebouw biedt een woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers/water en wc. Mogelijkheid om de 2 delen met elkaar te verbinden. Veel bijgebouwen waaronder een mooie gewelfde kelder, een werkplaats, 2 garages (waarvan 1 gesloten) en een berging, moestuin in terrassen en jeu de boules.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 138.000.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • Referentie1432255

Locatie

Dit object ligt in La Garde-Freinet (83680), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod