Huis verkopen
€ 87.500.000
Oppervlakte 185.0 m²
Perceel 2500.0 m²

Huis op 2500m² grond, rustig, 1 km van het dorp met mooi verwarmd zwembad in vrije vorm, vele terrassen bestaande uit; inkomhal, gastentoilet, woonkamer met balkenplafond, open haard, ingerichte keuken, ouderlijke dubbele slaapkamer met badkamer + douche + wc, boven een slaapkamer met uitzicht op terras, met aanwezigheid van een douche en wastafel, een kamer met open haard (momenteel zomer eetkamer) een appartement uitgerust met douchekamer + wc, keuken en mezzanine slaapgedeelte. Kelder en garage.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 87.500.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • Referentie1496967

Locatie

Dit object ligt in La Garde-Freinet (83680), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod