Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 599.000
Oppervlakte 131 m²
Perceel 8903 m²

Gelijkvloerse villa met een woonoppervlak van ca. 131 m² met veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de landelijke omgeving. 

De villa heeft als indeling een ruime woonkamer (ca. 58,5 m2) met een open haard en een fraaie eethoek die direct toegang biedt tot een groot terras, een keuken (ca. 15 m2), waskamer (ca. 5 m2), separaat toilet, kantoorruimte (ca. 7,7 m2) en twee grote suites (ca. 11,5 en 14 m2) elk met een eigen badkamer (ca. 4,3 en 8,8 m2) en toilet. 

Onder de woning bevindt zich een grote kelderruimte van 58 m² met een raam en openslaande deuren. Deze is eenvoudig om te bouwen tot een studio. 

Geothermisch vloerverwarmingssysteem. Airconditioning. De villa is gebouwd in 1977 en gerenoveerd in 2004. 

Groot vlak perceel van ca. 8903 m² in een agrarische zone, ideaal ook om paarden te houden!
Een groot verwarmd zwembad, geheel overdekt om er het hele jaar door van te kunnen genieten.

De villa ligt op ongeveer een kilometer van een dorpje en op ca. 7 kilometer van een gezellig stadje. De Middellandse Zee ligt op zo’n 45 minuten rijden. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 599.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1985BD

Locatie

Dit object ligt in Le Thoronet (83340), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod