Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 745.000
Oppervlakte 173 m²
Perceel 3584 m²


Fraaie villa met charmante uitstraling, gebouwd in neo-Provençaalse stijl in 2006, landelijk en rustig gelegen op een perceel van ca. 3.584 m² met hier en daar buren. Rond de woning ligt een fraai aangelegde tuin en er is een verwarmd zwembad met een terras, een lounge hoek en een gezellig overdekt barretje. Voor het huis bevindt zich een groot terras met natuurlijke schaduw door de twee moerbei platanen. De villa heeft een zuidligging en een fraai zicht op de groene vallei. 

Indeling villa op de begane grond: een entree (ca. 16,8 m²), een toilet (ca. 1,2 m²), een ruime woon-/eetkamer (ca. 52 m²) met open haard en een grote open keuken (ca. 13,4 m²) voorzien van alle noodzakelijke inbouwapparatuur en tevens met een toegang tot een overdekt terras. Tevens is er een badkamer (ca. 6,2 m²) met een toilet en een slaapkamer (ca. 10,2 m²).

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime ouderslaapkamer (ca. 20 m²) met een badkamer (ca. 5,3 m²) en een balkon, een separaat toilet (ca. 1,6 m²) en nog een slaapkamer (ca. 14,6 m²) met een eigen badkamer (ca. 3,1 m²) met toegang tot een balkon met zicht over de vallei. 

Separate studio met een eigen opgang bestaande uit een zitkamer (ca. 14 m²) met en keukenhoek (of als extra slaapkamer te gebruiken), een WC en een slaapkamer (ca. 11,7 m²) met een badkamertje (ca. 2,35 m²). Zeer geschikt als gasten verblijf of om te kunnen verhuren.

Drie van de vier slaapkamers hebben airconditioning. Het huis beschikt over zonnepanelen en tevens een laadpaal om een elektrische auto op te kunnen laden. 

De villa is gelegen  in de groene, natuurlijke tussen Le Thoronet en Lorgues waar vele leuke restaurants te vinden zijn. Op zo’n drie kwartier rijden van de stranden van de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 745.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1007BD

Locatie

Dit object ligt in Le Thoronet (83340), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod