Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 750.000
Oppervlakte 187 m²
Perceel 7050 m²

Ruime, Provençaalse woning (ca. 187 m² woonoppervlak) met zwembad, sauna, zomerkeuken, garage, atelier en wijnkelder, ideaal gelegen op het zuiden op een riant, mooi aangelegd perceel van ca. 7.050 m² beplant met diverse mediterrane bomen en planten. 

Indeling woonhuis o.a. een grote woonkamer (ruim 40 m²) met haard, groot schaduwrijk terras op het zuiden, eetkamer (ca. 16,5 m²), volledig ingerichte, separate keuken (ca. 16,2 m²) met eethoek, aangrenzende bijkeuken (ca. 6 m²), badkamer (ca. 7,9 m²), toilet (ca. 2 m²) en gang (ca. 7,7 m²). 

Boven: een masterbedroom (ca. 16,5 m²) met klein privé terras op het zuidwesten, nog eens drie comfortabele slaapkamers (ca. 15,8 m², 13,5 m² en 13,9 m²), een overloop (ca. 8,3 m²), twee badkamers (ca. 8,2 m² en 3,5 m²) en een toilet (ca. 2,2 m²). 

Het mooie zwembad (ca. 9 x 4 meter) is verwarmd en heeft een mooi breed terras. Verder is er een sauna en een zomerkeuken met barbecue, garage, atelier en wijnkelder. 

Licht woonhuis, ideaal gelegen op het zuiden in goede algemene staat van onderhoud. 

Gelegen in de omgeving van Le Val dichtbij een karakteristiek dorp met voorzieningen op een landelijke, niet geisoleerde locatie. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 750.000
  • Type objectHuis
  • Referentie795

Locatie

Dit object ligt in Le Val (83143), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod