Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 345.000
Oppervlakte 109 m²
Perceel 418 m²


Aangenaam, Provençaals woonhuis met garage, kelder, houtopslag en opslag voor tuinspullen, gelegen op een omheind terrein van ca. 418 m² beplant met diverse mediterrane planten. Mogelijkheid om een zwembad aan te leggen. 

Indeling woonhuis begane grond: een entree, een slaapkamer (ca. 11,1 m²) met eigen badkamer (ca. 4,9 m²) met douche en toilet. 

Boven (begane grond vanaf de noordzijde): entree (ca. 5,2 m²) met bergruimte, lichte comfortabele woon-/eetkamer (ca. 32 m²) met insert haard en zonneterras (ca. 12 m²) waarvandaan prachtig, panoramisch uitzicht over de landelijke omgeving, een mooie, Amerikaanse keuken (ca. 8,5 m²) volledig uitgerust, hal (ca. 5 m²) met bergruimte, drie slaapkamers (ca. 10,6 m², 10,9 m² en 10,4 m²), een badkamer (ca. 5 m²) met douche en een toilet. 

Licht woonhuis met een rustige ligging, op het zuiden en aangenaam om in te leven, in goede staat van onderhoud. 

In het hart van de groene Provence, in de buurt van een heerlijk dorp met voorzieningen en op slechts zo’n 35 minuten rijden van Toulon, Hyères en de Middellandse Zee kust. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 345.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1503

Locatie

Dit object ligt in Le Val (83143), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod