Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 386.000
Oppervlakte 114 m²
Perceel 1000 m²

Mooie, Provençaalse villa met zwembad, werkplaats, wasruimte en tuinhuisje, gelegen op een vlak, omheind terrein van ca. 1.000 m² beplant met diverse Mediterrane planten. 

Indeling villa (ca. 114 m² woonoppervlak, vrijwel geheel gelijkvloers): een entree (ca. 5,8 m²) met bergruimte, ruime woon-/eetkamer (ca. 34,9 m²) met insert haard, schaduwrijk terras op het zuiden, ruime, volledig ingerichte keuken (ca. 12,9 m²) met eetgedeelte eveneens met toegang tot het terras op het zuiden, hal met bergruimte (ca. 2,9 m²), twee slaapkamers (ca. 13,2 m² en 10,3 m²) met bergruimte, een badkamer (ca. 5,5 m²) en een toilet (ca. 1,3 m²). Boven een comfortabele zolderkamer (ca. 26,5 m²) met veel bergruimte. 

Verder is er een werkplaats (ca. 8,9 m²), een wasruimte (ca. 7,6 m²), tuinhuisje en zwembad van ca. 8 x 4 meter. 

Licht woonhuis met een ideale ligging op het zuiden. In goede staat van onderhoud en aangesloten op het riool. 

Landelijk, niet geïsoleerd gelegen in het hart van de groene Provence, dichtbij voorzieningen, op zo’n 15 minuten van het schitterende stadje Cotignac en op zo’n 35 minuten rijden van de Middellandse Zee kust. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 386.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1504

Locatie

Dit object ligt in Le Val (83143), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod