Huis verkopen

Object met zwembad in de Var, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 550.000
Oppervlakte 208 m²
Perceel 208 m²
Aantal kamers 8 kamers

Deze villa van 208 m² heeft al zijn provencaalse charme aan de buitenkant, maar is modern aan de binnenkant. Het is gelegen op de heuvels boven Les Arcs met een prachtig uitzicht, in een rustige doodlopende straat.

Op de begane grond vindt u een hal, grote woon/eetkamer met ingerichte keuken die uitkomt op een groot overdekt terras op het zuiden en een ander terras op het oosten.
Er zijn drie ruime slaapkamers op deze verdieping en een moderne doucheruimte en toilet.
Op de tweede verdieping is er een groot overdekt terras op het zuiden, een ingerichte keuken en een grote woon/eetkamer die uitkomt op het overdekte terras op het zuiden met een prachtig uitzicht op de Rocher de Roquebrune. Er is een tweede terras aan de noordkant met uitzicht op het omliggende platteland. Op deze verdieping zijn nog eens drie slaapkamers, een toilet en een moderne doucheruimte. Het huis is in goede staat, alle slaapkamers hebben kasten. Het is opgedeeld in twee afzonderlijke eenheden, maar kan desgewenst gemakkelijk tot één woonruimte worden verbouwd. In de gesloten tuin van 1200 m² ligt een zwembad van 10 x 5 m en een tuinhuisje. Een ideale woning voor verhuur of voor een groot of uitgebreid gezin.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 550.000
  • Type objectHuis
  • Kamers8
  • Slaapkamers6
  • Referentie7117737

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Les Arcs-sur-Argens (83460), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod