Huis verkopen

Villa met groot zwembad, mooie overdekte terrassen en grote, vlakke tuin (7000m2)

€ 990.000
Oppervlakte 311.22 m²
Perceel 431.65 m²
Aantal kamers 11 kamers

Op 5 km van het pittoreske dorpje Les Arcs-sur-Argens ligt deze prachtige villa met 5 slaapkamers, kantoor, separaat appartement en grote woonkamer met open haard. De vertrekken zijn zeer ruim en de villa heeft de charme van de jaren ’70 bouw weten te behouden met prachtige balkenplafonds en houten kozijnen. Voor uw comfort zijn de slaapkamers voorzien van airconditioning en horren. De villa heeft tevens een inpandig appartement met aparte entree.

Het huis heeft op de begane grond: een hal, een apart toilet met garderobe, een woonkamer met open haard en openslaande deuren naar een mooi groot overdekt terras met uitzicht over de tuin en het grote, verwarmde zwembad (12 x 5 m). Een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken, 2 slaapkamers, kantoor en 2 badkamers. Op de eerste verdieping is een slaapkamer met schuin dak, opbergruime en een appartement met 2 slaapkamers, woonkamer, keuken (kitchenette), 3e badkamer en aparte toegang.
Een dubbele garage met wasruimte en keukenblok is ook beschikbaar. In de kelder is er ruimte voor een grote wijnkelder/opslagruimte.

De villa ligt in een landelijke omgeving en bent op op slechts 5 km van de winkels (supermarkt, bakker, restaurants, dokter) van Les Arcs sur Argens (tevens TGV treinstation).
De Côte d’Azur en de stranden liggen op een half uur afstand en de Gorges de Verdon op 40 minuten.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 990.000
  • Type objectHuis
  • Kamers11
  • Slaapkamers5
  • Referentie1005ARC

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Les Arcs-sur-Argens (83460), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

New Home


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod