Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 1.272.000
Oppervlakte 179 m²
Perceel 5500 m²


Fraaie, Provençaalse villa (ca. 180 m²) geheel met smaak gerenoveerd en voorzien van alle moderne comfort, gelegen op een omheind terrein van meer dan 5.500 m². Prachtige aangelegde terrassen en tuin.

Deze villa bestaat op de begane grond uit een entreehal, een ruime woon-/eetkamer (ca. 44 m²) met open haard, een volledig ingerichte open keuken (ca. 13 m²), een gastentoilet (ca. 1 m²), een mastersuite (ca. 17 m²) met badkamer (ca. 6 m²) en toilet, een dressing (ca. 7,4 m²) in een separate kamer, een slaapkamer (ca. 7,4 m²) en een badkamer (ca. 4,8 m²). 

Op de eerste verdieping een mooie slaapkamer (ca. 14 m²), een badkamer (ca. 3,8 m²), een toilet en een kantoorruimte (ca. 16 m², of vierde slaapkamer).

In de tuin staat een houten chalet dat als sportruimte fungeert. Tevens is er een hamam (ca. 2,8 m²) en een jacuzzi (ca. 11,6 m²) met een solarium (ca. 10,2 m²). 

Vanaf het prachtige terras voor de woonkamer prachtig weids uitzicht op het Massif des Moures gebergte. Tevens is er een zwembad, omringd door een terras, en een poolhouse (ca. 14 m²) met zomerkeuken (ca. 5,4 m²) en de jeu de boules baan. Achter het huis bevindt zich een tweede zomerkeuken met pizzaoven en barbecue, een wasruimte (ca. 10,5 m²) en een dubbele garage. Lager op het terrein bevinden zich nog twee dubbele garages. (De garages zijn ca. 33,5 m², 41 m² en 51 m²). 

Gelegen aan de rand van een stadje op zo’n 2,5 kilometer van het centrum en op zo’n 7 kilometer van Les-Arcs-sur-Argens. De stranden van de Middellandse Zee zijn bereikbaar in zo’n 35 minuten rijden. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.272.000
  • Type objectHuis
  • Referentie10004BD

Locatie

Dit object ligt in Les Arcs-sur-Argens (83460), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod