Huis verkopen

Zeer fraaie bastide in het hartje van het dorp!

€ 1.395.000
Oppervlakte 228 m²
Perceel 320 m²
Aantal kamers 7 kamers

Op een steenworp afstand van het centrum van het dorp Lorgues, in een residentiële wijk, ligt deze prachtige bastide die volledig is gerenoveerd met luxe materialen. Een privé parkeer plaats met een automatische poort en een garage. Het huis ligt op het zuiden, met een smaakvol aangelegde tuin, grote terrassen en een verwarmd overloopzwembad. Werkelijk een oase van rust! Op de begane grond bevinden zich een entree, leen ruime en lichte woonkamer met authentieke details en een open haard, de volledig uitgeruste open keuken die uitkomt op het terras en het zwembad. Op de benedenverdieping bevinden zich een bioscoop zaal met een bar en een wijnkelder en ieen toegang tot een grot onder de woning en tuin dat geheel is omgetoverd tot een wellness centrum met een sauna, hammam, douche en een jacuzzi!
Op de eerste verdieping bevinden zich een werkkamer en 2 slaapkamers met elke een eigen badkamer. Een slaapkamer heeft tevens een dubbele inloopkast. Via een fraaie design trap bereikt men de 2e verdieping met nog twee slaapkamers met elk een badkamer. De parkeerplaats omring door natuurstenen muren biedt plaats an minstens 4 voertuigen. Een garage (voor 2) completeren deze woning. Een uitzonderlijk huis in een authentieke stijl in het centrum van het dorp!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.395.000
  • Type objectHuis
  • Kamers7
  • Slaapkamers4
  • Referentie1998

Faciliteiten

  Beveiliging
  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Lorgues (83510), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

New Home


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod