Advertentie publiceren

Chateau/prestige in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 1.495.000
Oppervlakte 275 m²
Perceel 8972 m²

Dit is de droom in de Provence en bijna niet meer te vinden; eeuwenoud natuurstenen negentiende-eeuws landgoed met panoramisch uitzicht, bestaande uit: een authentieke bastide als hoofdwoning, een studio van ca. 45 m², een gastenverblijf van ca. 60 m² en groot zwembad met poolhouse. Garage. Het geheel is gelegen midden op een lommerrijk terrein van ca. 9.000 m² met oprijlaan plus toegangspoort en toch in de bewoonde wereld. Goede staat van onderhoud.

Het hoofdhuis (de natuurstenen bastide) van ca. 150 m² woonoppervlak met op tuinniveau: vanaf het schaduwrijke terras, versierd met een mooie fontein toegang tot de ingerichte keuken, een bijkeuken, een eetkamer met grote open haard en een woonkamer van ca. 50 m². Toilet. Alle kamers hebben een mooi uitzicht. 

Op de eerste verdieping: 2 slaapkamers van ca 15 m², een badkamer met toilet, ouderslaapkamer met doucheruimte en kleedkamer. 

Centrale verwarming (gas) en dubbele beglazing.

Inpandige studio van 45 m² woonoppervlak met woonkamer en slaapkamer; aparte ingang. 

Het afzonderlijke gastenverblijf/gastenhuis (ca. 80 m²): een woonkamer, keuken/eetkamer, slaapkamer met doucheruimte en toilet, 2e slaapkamer met doucheruimte. Terras onder de oude eik met een weids uitzicht op het landgoed en de heuvels. 

Groot zwembad met poolhouse van ca. 55 m² met o.a. douche en wc. 

Garage

Aangesloten op de riolering.

Spectaculair en authentiek geheel op loopafstand van het oude centrum van een mooi dorp in de omgeving van Montauroux en ca. een half uur rijden naar de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.495.000
  • Type objectChateau/prestige
  • StatusVerkocht
  • Referentie3184BD

Locatie

Dit object ligt in Montauroux (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod