Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 990.000
Oppervlakte 215 m²
Perceel 3267 m²

Prachtige villa met een woonoppervlak van ca. 215 m2, (totale oppervlakte 256 m2), gebouwd in 2002 – gerenoveerd in 2013 – en gelegen op een perceel van ruim 3.200 m2 met een adembenemend panoramisch uitzicht op een Middeleeuws dorp. Veel privacy.

Op de begane grond bevinden zich de ruime woon-/eetkamer (ca. 90 m2) met open haard en 3 dubbele openslaande deuren naar het terras met het prachtige uitzicht, de volledig uitgeruste keuken (ca. 14 m2), ook met toegang tot het terras en het winterterras waar het in de winter heerlijk toeven is, wederom met het prachtige uitzicht. Verder is er nog een bijkeuken (ca. 5 m2) en een toilet. 

Op de eerste etage vinden we de masterbedroom (ca. 14 m2) met zeer ruime dressing (ca. 17 m2), een badkamer (ca. 5 m2) met dubbele wastafel, douche en toilet en de kamer heeft een eigen terras met uitzicht op het Middeleeuwse dorp. Verder zijn is er nog een slaapkamer (ca. 8 m2) met een eigen badkamer (ca. 5,5 m2) en toilet en de overige twee slaapkamers (ca. 14 m2 en 15 m2) delen een badkamer (ca. 4,5 m2) met douche en toilet.  

Buiten bevindt zich de zeer goed uitgeruste buitenkeuken met schuifdeuren die in zijn geheel geopend kunnen worden. Er is een barbecue, pizzaoven en gasfornuis aanwezig. Een heerlijke plek om te zitten in de zomer maar die ook in de andere jaargetijden gebruikt kan worden omdat het vertrek afgesloten kan worden. 

Het mooie mozaïek zwembad en de jacuzzi maken het geheel compleet. Er is een automatische poort, een garage (ca. 17 m2) en voldoende parkeergelegenheid. 

Het dorp Montauroux ligt op ca 15 minuten lopen. Op ca. een half uur rijden liggen de stranden van de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 990.000
  • Type objectHuis
  • StatusVerkocht
  • Referentie3201BD

Locatie

Dit object ligt in Montauroux (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod