Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 595.000
Oppervlakte 181 m²
Perceel 3571 m²

Rustig gelegen Provençaals te renoveren woonhuis (bouwjaar 1986, gerenoveerd in 2006) met zwembad in de buurt van pittoreske stadje, met een prachtig bebost terrein van meer dan 3.500m2. Het woonhuis heeft een woonoppervlak van 180m2 en bestaat uit twee met elkaar communicerende gelijkvloerse woondelen. Op 1 kilometer van het centrum/voorzieningen en 45 minuten van zee.

Indeling villa met op de begane grond een mooie woonkamer van 37 m² met open haard en een toegang tot het terras met zwembad, een separate keuken van 9 m² die uitkomt op een veranda van 15 m², drie slaapkamers (10, 12 en 12 m²), een badkamer met o.a. douche, een tweede badkamer, een wasruimte/buanderie (11 m²) en een apart toilet.

Het tweede deel bestaat uit twee mooie grotere slaapkamers (15 en 17 m²) en 2 badkamers. Dressing. Een slaapkamer met directe toegang tot het terras. 

Goede voorzieningen als airconditioning, open haard, dubbele beglazing, schuifpuien, internet, elektrische zonneschermen, intercom, automatische poort en besproeiing.

Twee garages (29 en 21 m²), waarvan een met een mezzanine, een werkplaats en een tuinhuisje completeren dit geheel.

De tuin is een echte oase van rust

Het huis beschikt over voldoende parkeerruimte.

Een sfeervolle woning met veel ruimte in en om het huis op 45 minuten van zee

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 595.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3222BD

Locatie

Dit object ligt in Montauroux (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod