Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 1.250.000
Oppervlakte 235 m²
Perceel 22069 m²

Authentieke, natuurstenen mas uit de 17e eeuw, middenin de natuur op een heuvel in de uitlopers van de Alpen met een prachtig panoramisch uitzicht over de vallei, de gebergtes van de Esterel en Les Maures en bij helder weer is zelfs de Middellandse zee te zien. Een unieke en authentieke plek met volop rust en ruimte op een landelijke locatie aan een landweggetje met slechts enkele buren op respectabele afstand. 

De mas is rond 2005 verbouwd tot sfeervol comfortabel woonhuis en heeft als indeling op de begane grond een woonkamer van ca. 30 m², een eetkamer van 25 m², ruime leefkeuken van 26 m² van waaruit toegang is tot het terras en een bijkeuken van 10 m2 waar tot een aantal jaar geleden nog geitenkaas ‘fait maison’ werd gemaakt. 

Op de eerste verdieping 3 slaapkamers (10, 23 en 23 m²) waarvan twee met en suite een badkamer met douche en toilet en één van de drie slaapkamers is ook toegankelijk via de parking. 

Naast deze kamer is nog een slaap/woonkamer (13 m²) gelegen met een eigen badkamer, deze kamer is alleen via de parking bereikbaar. 

Verwarming d.m.v. elektrische kachels in woonhuis.

Verder is er nog een slaap/woonkamer (21 m²) met een en suite badkamer grenzend aan het terras, deze kamer staat los van de woning en heeft door de glazen pui een geweldig uitzicht. 

Iets verderop is nog een onafhankelijke studio/gastenverblijf (totaal 33 m² woonoppervlak) met woon/slaapkamer met keukentje, badkamer en een eigen terras. 

Het pand is aangesloten op internet en heeft een septic tank.

Een klein bassin uit de 18de eeuw is getransformeerd tot zwembad en naast de woning is een grote moestuin. Voor de bewatering wordt het water uit een bron gebruikt. 

Terrein van ca. 2,2 hectare. 

Een authentieke mas middenin de natuur en toch op slechts 3 kilometer van het Middeleeuwse dorp Seillans. Drie kwartier rijden van de stranden van de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.250.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3175BD

Locatie

Dit object ligt in Montauroux (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod