Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 645.000
Oppervlakte 130 m²
Perceel 3087 m²

Gelijkvloerse villa met zwembad en garage in een gemakkelijk toegankelijke en rustige woonwijk op een vlak perceel van ca. 3.087 m² ligt deze goed onderhouden en gedeeltelijk gerenoveerde gelijkvloerse villa uit 1983 met een zwembad van 10 x 5 meter. 

Indeling villa met op de begane grond een woonkamer van ca. 47m² met open haard, keuken (ca. 14 m²) met openslaande deuren naar het overdekte terras, wasruimte, badkamer met douche, toilet, 3 slaapkamers (ca. 15, 15 en 11 m²) met openslaande deuren en een tweede, badkamer met douche en toilet. Bergruimte.

Een groot terras, garage en jeu de boules baan completeren deze woning. 

Een huis in goede algemene staat gebouwd op een kruipruimte. Elektrische verwarming via radiatoren. Het geheel ligt op het zuiden op een mooi vlak en ruim stuk grond en is goed toegankelijk. 

Op enkele minuten van een pittoresk dorpje en zo’n 10 minuten rijden van Saint-Paul-en-Forêt; op slechts 35 minuten van de stranden van de Cote d’Azur .

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 645.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3218BD

Locatie

Dit object ligt in Montauroux (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod