Huis verkopen

Huis met zwembad in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 725.000
Oppervlakte 230 m²
Perceel 333 m²
Aantal kamers 9 kamers

Op een steenworp afstand van het meer ‘lac saint Cassien’ ligt deze ruime villa met zwembad.
De villa van twee verdiepingen, gelegen op het zuiden is gebouwd op een perceel van 5030 m² en bestaat uit twee appartementen en er zijn twee kamers met een eigen ingang.
Het appartement op tuin niveau bestaat uit een open keuken, een bijkeuken, een woonkamer, een werkkamer, een slaapkamer met badkamer en er is nog een aparte badkamer. Vanuit dit appartement is er een directe toegang naar de ruime garage 51 m²). Het is mogelijk om een interne verbinding te maken met het bovengelegen appartement. Aan de voorzijde en aan de zijkant van het appartement zijn terrassen gemaakt.
Het appartement op de begane grond bestaat uit een salon met openhaard, een ruim balkon met uitzicht over de omgeving, een mezzanine, een keuken welke toegang geeft tot het terras met zwembad en poolhouse, een wc en 3 slaapkamers en suite.
Buiten een groot terras met zwembad (9×4,5m) en een poolhouse met barbecue. Aangrenzend aan het terras nog twee ruime kamers met badkamer. Ideaal als gastenkamers of om te verhuren als chambres d’hotes.
Zowel de locatie van de villa (vlakbij het meer) als de indeling van het huis is zeer geschikt als chambre d’hotes maar de woning kan ook heel goed dienen als familie huis. Het geheel dient wat opgefrist en gemoderniseerd te worden.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 725.000
  • Type objectHuis
  • Kamers9
  • Slaapkamers6
  • Referentie3212

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Montauroux (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

New Home


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod