Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 390.000
Oppervlakte 138 m²
Perceel 434 m²

Vrijstaand, karakteristiek woonhuis uit 1949, gelegen dichtbij het centrum van een middeleeuws stadje met vele voorzieningen op een terrein van 434 m². De woning van 138 m² is gelijkvloers en op het terras is er een vrij uitzicht over de vallei. Ligging in de bewoonde wereld op 300 meter van winkels en 500 meter van scholen. Het interieur is vintage.

Indeling: op de begane grond een hal/entree van 12 m², mooie open en lichte woonkamer, van 30 m², een lichte eetkeuken van 25 m², een buanderie/wasmachineruimte van 4 m², 4 slaapkamers (15, 18, 13 en 9 m²) en een badkamer met een toilet. 

In het souterrain bevinden zich de garage van 76 m² en de kelders (25 m²); deze kunnen indien gewenst omgebouwd worden tot een appartement/gastenverblijf met eigen ingang.

Centrale verwarming (olie).

Aangesloten op riolering. Verder is er een open haard, dubbele beglazing, schuiframen, internet, elektrische rolluiken, hekwerken rond de tuin en buitenverlichting. 

Een handzame en vrijstaande woning op dynamisch plekje vlakbij het Franse dorpsleven. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 390.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3242BD

Locatie

Dit object ligt in Montauroux (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod