Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 595.000
Oppervlakte 120 m²
Perceel 3860 m²

Betoverende, natuurstenen gelijkvloerse villa op een prachtig, sereen plekje met schitterend uitzicht. Verscholen op een vredig, landelijk, Provençaals plekje op 3 minuten van het centrum en 30 minuten van het strand.

Indeling villa met op de begane grond een entree/hal (7 m²), functionele keuken (11 m²) met veel natuurlijk licht dankzij de dubbele schuifdeur die uitkomt op een overdekt terras en de Provençaalse tuin met uitzicht. Gezellige leefruimte, ruime woonkamer/eetkamer (46 m²) met een open haard met schuifdeuren en glazen tuindeuren uitkomend op het terras en de tuin. Een mezzanine/vide (14 m²) met een terras. Twee slaapkamers (11 en 12 m²), twee badkamers, waarvan één met een toilet. Handige Inloopkast (5 m²). 

De woning biedt de mogelijkheid om extra woonruimte te creëren in de bijgebouwen. 

De drie garages zijn gemakkelijk bereikbaar. 

Deze natuurstenen villa is een perfecte belichaming van rustieke charme met mogelijkheden voor elke smaak. 

Karakteristieke villa in de ‘Pays de Fayence’; een natuurgebied bestaande uit negen hoger gelegen dorpen; Fayence, Seillans, Mons, Tourrettes, Saint-Paul-en-Forêt, Montauroux, Bagnols-en-Forêt, Tanneron en Callian, dorpjes met Middeleeuwse invloeden, kronkelige straatjes en schitterende uitzichten

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 595.000
  • Type objectHuis
  • Referentie3285BD

Locatie

Dit object ligt in Montauroux (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod