Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 515.000
Oppervlakte 95 m²
Perceel 2798 m²

Op een van de mooiste heuvels van de omgeving, op zo’n 3 kilometer van het centrum van  een authentiek dorp ligt dit charmante woonhuis, geheel gerenoveerd in 2014. De woning is gelegen op een rustig en beschut perceel van ca. 2.798 m² met prachtig uitzicht over het landschap. 

Indeling woonhuis met op de begane grond een entree, een woonkamer (ca. 27 m²) met een houtkachel en toegang tot een overdekt terras en een tweede groot terras van meer dan 100 m², grote keuken (ca. 25 m²) met een eetkamer en een mezzanine/vide, een bijkeuken/wasruimte/buanderie en een kantoorruimte (ca. 7 m² / of een kleine slaapkamer). Verder zijn er twee slaapkamers (12 en 11 m²) met airco en een gedeelde badkamer (ca. 3,5 m²) met toilet. Er is een mogelijkheid om een 2e badkamer te creëren. 

Aan de tuinzijde is het huis omgeven door terrassen, waar de gehele dag genoten kan worden van de rust en het uitzicht dat dit huis biedt. 

Zoutwater-zwembad (8 bij 4 meter) en een buitendouche, een jeu de boules baan en een grote parkeerplaats. Op het terrein staan tevens zo’n 35 olijfbomen. 

Het huis is zeer goed geïsoleerd en is lekker koel in de zomer en warm in de winter dankzij de omkeerbare airconditioning en de Deense houtkachel. Het huis heeft tevens glasvezel internet, dubbele beglazing, en elektrische poort met videofoon. 

Een echt paradijsje op enkele kilometers van Montfort-sur-Argens en het authentieke wijnstadje Cotignac. Ongeveer een uur rijden naar de stranden van de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 515.000
  • Type objectHuis
  • Referentie10000BD

Locatie

Dit object ligt in Montfort-sur-Argens (83570), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod