Huis verkopen
€ 2.950.000
Oppervlakte 450 m²
Perceel 4800 m²
Aantal kamers 14 kamers

Zeldzaam te koop – op +33 07 60 01 14 86, stel ik u een “VillaToscane” voor, ideaal voor een groot gezin, een karaktervol gastenverblijf, of gewoon om in alle rust nieuwe energie op te doen. Deze prestigieuze residentie van meer dan 450 m2 woonoppervlak omvat 9 slaapkamers, een ceremoniële salon, een eetkamer, een ingerichte en uitgeruste keuken, met een totale oppervlakte van meer dan 580 m2 met inbegrip van een biljartzaal, een bar en zijn toonbank, een poolhouse, een sportzaal, een zomerkeuken, een wijnkelder voor uw oude wijnen, een speelzaal, genesteld in een groene omgeving van meer dan 4.800 m2, op slechts 15 minuten van de haven van Sanary en zijn stranden, 20 minuten van het TGV-station van Toulon en 30 minuten van de luchthaven van Hyères.

De onovertroffen buitenzijde, beplant met mediterrane soorten, omvat een zwembad van 13 x 6, een poolhouse, een bowlingbaan, verschillende terrassen en een automatisch bewateringssysteem dat gevoed wordt door het Canal de Provence. Absolute rust en stilte – geen tegenstelling – onderdompeling in een bevoorrechte en behouden mediterrane omgeving.

Prijs 2 950 000 € kosten inbegrepen koper, te bezoeken en te begeleiden in uw project, contact Jean Philippe SUSPLUGAS naar 07 60 01 14 86 of per e-mail naar jp.susplugas@proprietes-privees.com.

Deze advertentie is geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van Jean Philippe SUSPLUGAS die optreedt als commercieel agent voor SAS PROPRIETES PRIVEES.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.950.000
  • Type objectHuis
  • Kamers14
  • Slaapkamers9
  • Badkamers6

Faciliteiten

  Balkon
  Beveiliging
  Centrale verwarming
  Garage
  Kelder
  Zwembad

Video

Locatie

Dit object ligt in Ollioules (83190), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Jean-Philippe Susplugas


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod