Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 3.900.000
Oppervlakte 450 m²
Perceel 2624 m²

Prachtig zeezicht vanuit deze ruime en unieke villa (ca. 450m²), stijl ‘Versailles’, gebouwd op 2 percelen met fraai zeezicht op de Golfe de Saint Tropez. Prachtige details in verschillende marmer soorten, ‘Trompe-l’oeil’ wand-en plafond schilderingen, binnen- en buiten zwembad, sportzaal, sauna, hamman, spa en poolhouse (ca. 20,5 m²). 

Indeling o.a. op de begane grond: een entree, living met open haard (ca. 49 m²), een eetkamer (ca. 23 m²), keuken (ca. 14,5 m²), kelder (ca. 10,6 m²), gastentoilet, twee slaapkamers (ca. 27 m²), beide met een eigen badkamer en nog een toilet. 

Aan de tuinzijde bevindt zich het binnenzwembad (ca. 46 m²), sportzaal (ca. 46 m²), sauna (ca. 19 m²) en waskamer (ca. 6,5 m²). 

Op de eerste etage bevinden zich een suite met eigen terras (ca. 6,2 m²), badkamer, kleedkamer (ca. 7 m²), studeerkamer (ca. 9 m²) en separaat toilet. Daarnaast nog eens twee slaapkamers met allebei een eigen badkamer en een separaat toilet.   

Tevens aanwezigheid van een wijn- en koelkelder. 

Twee entrees met automatische poort, 2 ruime garages en een huismeester appartement met keuken/woonkamer, slaapkamer en badkamer. Video surveillance en alarm, gelegen in een beveiligd domaine. 

Uniek in deze prijsklasse. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 3.900.000
  • Type objectHuis
  • Referentie2374

Locatie

Dit object ligt in Roquebrune-sur-Argens (83380), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod