Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 2.200.000
Oppervlakte 515 m²
Perceel 1252 m²

Op zo’n 300 meter van zee ligt deze in 200 gerenoveerde en goed onderhouden 2-laagse villa (ca. 600 m2) met ruim zwembad, Jeu-de-boulesbaan, beheerderwoning met 2 slaapkamers en 2 badkamers en 10 verhuur kamers/chambres d’hôtes welke allen voorzien zijn van airconditioning en eigen badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet. 

Naast de verhuur-kamers, welke op de begane grond en de etage gelegen zijn, is er tevens op de begane grond een sportzaal met sauna, een wasmachine ruimte, verschillende bergingen waarvan eveneens een linnenkamer en een geklimatiseerde wijn-cave. 

Op de etage is een sfeervolle lounge en ontvangst gedeelte alsmede een ruime eetzaal / restaurant met raampartij over de gehele breedte met uitzicht op zee. Inpandig is er tevens een trap welke leidt naar het platte dak, eveneens met prachtig zee-zicht, welke de mogelijkheid beidt om een ruim terras te realiseren.

Goede voorzieningen als airco en aangesloten op openbaar riool.

Deze locatie biedt verschillende interessante exploitatie mogelijkheden.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.200.000
  • Type objectHuis
  • StatusVerkocht
  • Referentie2256

Locatie

Dit object ligt in Roquebrune-sur-Argens (83380), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod