Huis verkopen

Roquebrune-sur-Argens – Uitzonderlijke woning met zwembad en tennisbaan.

€ 1.290.000
Oppervlakte 224 m²
Aantal kamers 9 kamers

Een uitzonderlijke woning met veel charme en een goede sfeer. Rustig gelegen met veel privacy met 6 slaapkamers, 4 badkamers, zwembad en tennisbaan.

In het charmante dorpje Roquebrune sur Argens, met uitzicht op de bergen les Esterel, ligt dit unieke object omgeven door groene zones. De woning is in zeer goede staat en is de laatste jaren aanzienlijk verbeterd.

U voelt de rust en de aangename sfeer over het pand zodra u de voordeur binnenkomt en in de hal komt. Hier heeft u meteen uitzicht op het mooie zwembad voordat u verder gaat naar de ruime woonkamer met een stenen open haard, de eetkamer (totaal ca. 60 m2) en de gezellige keuken (ca. 15 m2). De kamers zijn licht en charmant, hebben een goede plafondhoogte en hebben allemaal toegang tot de tuin. Vanuit de eetkamer leidt een trap naar een slaapkamer met eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Vanaf hier is er een mooi uitzicht op het zwembad.

Terug in de hal, aan de andere kant van de woonkamer en keuken, is het slaapgedeelte met 3 slaapkamers die allemaal toegang hebben tot de tuin en het zwembad, 1 badkamer met dubbele wastafel, douche en wc, nog een slaapkamer, een bergruimte en een aparte wc met wastafel. Daarnaast is er een slaapkamer met badkamer met douche en wc in de toren.

Beneden is een grote garage en kelder van ongeveer 200 m2!

Het perceel van 10 000m2 is prachtig en biedt verschillende ontspanningsruimtes. Het zwembad (11 x 6 m) is behandeld met zout en eromheen ligt een groot betegeld terras. Het poolhouse is onlangs gerenoveerd en hier is een eethoek en een gedeelte om te lezen en te ontspannen. Op het perceel is er ook een nieuwere tennisbaan evenals een jeu de boules baan en een badmintonbaan.

De woning ligt dicht bij winkels, het is ongeveer 10 minuten naar het dorp en 20 minuten naar de prachtige stranden van de Middellandse Zee. Het is ongeveer 5 minuten naar de snelweg en minder dan een uur naar de luchthaven van Nice.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.290.000
  • Type objectHuis
  • Kamers9
  • Slaapkamers6
  • Referentie2382

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Roquebrune-sur-Argens (83520), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Azur Pavillon


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod