Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 299.000
Oppervlakte 85 m²

Gelegen in het centrum van een geliefd, levendig dorp ligt dit charmante dorpshuis, gebouwd uit natuursteen en met privétuin van ca. 45 m². 

Het huis is toegankelijk middels een kleine trap via een gemeenschappelijke gang. Het huis heeft als indeling op de begane grond  een mooie woonkamer (ca. 35 m²) en keuken die toegang geven tot de fraaie tuin met waterput. Een gang (ca. 4 m²), een slaapkamer (ca. 12,5 m²) met doucheruimte (ca. 2,7 m²) en inloopkast (ca. 2 m²) en een separaat toilet. 

Op de eerste verdieping leidt een gang (ca. 3,7 m²) naar twee andere slaapkamers (ca. 11,5 m² en 9 m²) en een badkamer (ca. 4,2 m²) met toilet. Tevens zijn er 2 grote kelders van ca. 17 m² elk. 

Zeldzaam op de markt en gelegen in een groter dorp op zo’n 10 minuten rijden van Saint-Antonin-du-Var. De stranden van de Middellandse Zee bevinden zich op zo’n drie kwartier rijden en het schitterende Lac de Sainte-Croix ligt op ongeveer een uurtje rijden. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 299.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1022BD

Locatie

Dit object ligt in Saint-Antonin-du-Var (83510), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod