Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 1.200.000
Oppervlakte 252 m²
Perceel 6702 m²

Fantastische villa verscholen in het groen met een mooie, grote, omheinde tuin, volop privacy, een groot, verwarmd privé-zwembad (12 x 6 m) met fraaie buitenkeuken en voor elk uur van de dag wel een geschikt terras ! We noemen het grote overdekte terras bij de goed geoutilleerde buitenkeuken (met barbecue en pizzaoven) en lounge gedeelte, het overdekte terras met tweede barbecue en natuurlijk het terras naast de jeu-de-boulesbaan!

Via de fraaie oprijlaan (met automatische toegangspoort) komt u bij de villa met veel parkeergelegenheid en een dubbele garage. De landelijke stijl van het interieur maakt de charme van deze villa compleet. De vertrekken zijn ruim en vanuit bijna ieder vertrek is direct toegang tot buiten. 

Op de begane grond een ruime woonkamer (ca. 42,7 m²) met eetkamer, een open haard en een zeer ruime keuken (ca. 15 m²). Zowel vanuit de woonkamer als de keuken heeft u toegang tot een terras. Er zijn 3 slaapkamers (ca. 21,5 m², 16,7 m² en 13,8 m²) met airconditioning, elk een eigen badkamer (ca. 15,4 m², 4,1 m² en 5,1 m²) en kleedkamer (ca. 2,4 m²) bij de grootste slaapkamer op de begane grond en er is een aparte wasruimte (ca. 5,9 m²). 

Op de benedenverdieping (de villa is tegen een heuvel gebouwd) is nog een ruim kantoor (ca. 27,4 m²) en twee slaapkamers (ca. 14,3 m² en 16,1 m²) met elk een eigen badkamer (ca. 3,9 m² elk).

De villa ligt op ca. 5 minuten rijden van Saint-Antonin-du-Var en net even buiten het supergezellige dorpje Lorgues (bekend van de grote Provençaalse markt op dinsdag) en op slechts een uurtje rijden van de badplaatsen Sainte-Maxime, Saint-Tropez en de imposante Gorges de Verdon.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.200.000
  • Type objectHuis
  • Referentie10023BD

Locatie

Dit object ligt in Saint-Antonin-du-Var (83510), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod