Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 840.000
Oppervlakte 155 m²
Perceel 3869 m²


Charmante, natuurstenen mas met een mooi zwembad en poolhouse, gelegen op een riant terrein van ca. 3.869 m². Veel charme en een goede sfeer in en om het huis. Woonoppervlak ca. 155 m² en oorspronkelijk gebouwd rond 1730. Gelegen op 5 minuten van het centrum van een typisch Provençaals eeuwenoud dorpje.

Indeling begane grond: een entree (ca. 12,5 m²), toilet, een studeerkamer (ca. 15 m²), een eetkeuken (ca. 30 m²), woonkamer (ca. 28 m²) met openslaande deuren naar een groot terras. 

Boven bevinden zich vier slaapkamers en twee badkamer (ca. 12 m² en 8 m²). 

Gezellig familiehuis gesitueerd op het zuiden en in goede staat van onderhoud, met o.a. centrale verwarming (olie) en een automatische poort. 

De woning ligt rustig in de ‘Pays de Fayence’, in een wijkje, op korte afstand van voorzieningen. De stranden van de Middellandse Zee zijn bereikbaar in een half uur rijden. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 840.000
  • Type objectHuis
  • StatusVerkocht
  • Referentie3249BD

Locatie

Dit object ligt in Saint-Paul-en-Forêt (83440), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod