Advertentie publiceren

Appartement in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 469.000
Oppervlakte 98 m²

Riant vierkamerappartment, gelegen op een kleinschalig domaine (22 woningen/appartementen) met 2 zwembaden, een tennisbaan, veel groen en direct aan een fraaie golfbaan gelegen. Voorheen waren dit twee appartementen, nu samengevoegd tot een appartement van bijna 100 m2 met 2 garage plaatsen. 

Indeling o.a. een ruime living (ca. 33 m2) met zijkamer (ca. 9 m2) (thans in gebruik als bureau) en openslaande deuren naar het terras (ca. 58 m2), een half open keuken, wasmachine ruimte (ca. 3,3 m2), drie slaapkamers (ca. 12 m2, ca. 10 m2 en ca. 10,5 m2) en twee badkamers, . 

Voorts een riant overdekt terras over de gehele breedte van het appartement (ca. 20m x 3m) gelegen aan een zonnige tuin op het zuid / westen.
De gehele woning is voorzien van airconditioning (reversibel en er zijn 2 warmwater boilers, per badkamer een).

Het domaine is afgesloten en er is een riante parkeerplaats. Voorts, onder de tennisbaan, een berging en ruime inpandige garage waarvan bij de verkoop 2 parkeerplaatsen worden meeverkocht.

Gelegen in een aantrekkelijke omgeving en op slechts tien minuten rijden van de fraaie stranden van de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 469.000
  • Type objectAppartement
  • Referentie2355

Locatie

Dit object ligt in Saint-Raphaël (83700), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod