Huis verkopen

SAINT RAPHAEL Nieuwbouw woning kopen Zuid Frankrijk T3

€ 367.000
Oppervlakte 74 m²

DE STAD

Aan de kust van Var, op 45 minuten van Nice, tussen Cannes en Saint-Tropez, ligt Saint-Raphaël, de eerste toeristische stad in de Var, een badplaats die bekend staat om de schoonheid van de kustlijn en om zijn ontspannen levensstijl. De lange kust, tussen zand en rode rotsen, onthult het turquoise water van de stranden, baaien en kreken.
Op de achtergrond ontplooit het Estérel-massief zijn charmes met zijn grillige contouren en zijn adembenemende uitzichtpunten.

Aan de kant van het dagelijks leven is de zoetheid van het leven hier overal.
U zult de charme van de oude stad, de oude haven, de villa’s uit de belle époque waarderen… maar ook de Provençaalse markten, de kleine winkeltjes en de goede restaurants om specialiteiten te proeven of een drankje te drinken op het terras.

Of het nu gaat om culturele, sportieve of recreatieve activiteiten, u heeft keuze te over. Saint-Raphaël is een dynamische stad met 36.000 inwoners die het hele jaar door leeft: casino, bioscoop, concertzaal, festivals, golfbanen, watersporten… de mogelijke activiteiten zijn talrijk en het gemeenschapsleven is er in overvloed.

DE BUURT

Valescure, tegenwoordig bekend als de “Quartier des Golfs”, is een rustige woonwijk in een beschermde omgeving met majestueuze parasoldennen, prachtige residenties en prestigieuze hotels.
Het biedt een ansichtkaartomgeving, met uitzicht op de baai van Saint-Raphaël.

Te voet bent u slechts enkele minuten verwijderd van het historische centrum en 15 minuten van het strand van Veillat en de haven van Saint-Raphaël.

Kiezen voor dit nieuwbouwproject in Saint-Raphaël betekent de luxe om alles te voet te doen en het plezier van het stadsleven aan zee.
Binnen een straal van 1 km heb je alle winkels en diensten die dagelijks nuttig zijn: bakker, slager, hallen voor verse producten, supermarkt, tabakswinkel, bank, wasserette… maar ook gezondheidswerkers.

Voor uw reizen ligt het treinstation op slechts 1 km afstand.
Voor uw kinderen is het schoolaanbod compleet met 8 kleuterscholen, 10 basisscholen, 3 hogescholen en 2 middelbare scholen waaronder de middelbare school Saint-Exupéry die zich in de directe omgeving van de residentie bevindt.

HET NIEUWE PROGRAMMA VAN SAINT RAPHAËL

Deze toekomstige luxe residentie ligt op een toplocatie in het hart van Saint-Raphaël, in deze gewilde wijk van Valescure.

Omringd door fijne zandstranden en het Estérel-massief, is Saint Raphaël een populaire badplaats.
Om te profiteren van de ontspannen levensstijl, heeft u de keuze tussen stranden, wandelingen, golfbanen, Provençaalse markt en de luxe om te voet te kunnen reizen met alle voorzieningen in de directe omgeving.

SAINT RAPHAEL Nieuwbouw woning kopen Zuid Frankrijk T3

Elk appartement in dit nieuwe programma in de wijk Golf is zorgvuldig doordacht, met royale ruimtes en een zorgvuldig ontwerp.
De residentie geeft ook een prominente plaats aan perfect belichte terrassen die ieders privacy behouden met vaste en vouwluiken, erg populair vooral in de zomer.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 367.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-858-42194

Locatie

Dit object ligt in Saint-Raphaël (83700), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod