Huis verkopen

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 1.290.000
Oppervlakte 224 m²
Perceel 10000 m²


Een uitzonderlijke woning met veel charme en een goede sfeer, rustig gelegen met veel privacy, met maar liefst 6 slaapkamers, 4 badkamers, een zwembad en tennisbaan.

Rustige en aangename sfeer die direct te voelen is bij binnenkomst in de hal (ca. 11,3 m²) met uitzicht op het mooie zwembad, toegang tot de ruime woonkamer (ca. 35 m²) met een stenen open haard, de eetkamer (ca. 21 m²) en de gezellige keuken (ca. 15 m²). De vertrekken zijn licht en charmant, hebben een goede plafondhoogte en hebben allemaal toegang tot de tuin. Vanuit de eetkamer leidt een trap naar een slaapkamer met eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Vanaf hier is er een mooi uitzicht op het zwembad.

Terug in de hal, aan de andere kant van de woonkamer en keuken, is het slaapgedeelte met 3 slaapkamers die allemaal toegang hebben tot de tuin en het zwembad, een badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet, nog een slaapkamer, een bergruimte en een apart toilet met wastafel. Daarnaast is er een slaapkamer met badkamer met douche en toilet in de toren.

Beneden is een grote garage en kelder van ongeveer 100 m².  De woning is in zeer goede staat, gebouwd in 1981 en is de laatste jaren aanzienlijk verbeterd, gerenoveerd in 2019.

Het perceel van ca. 10.000 m² is prachtig en biedt verschillende ontspanningsruimtes. Het zwembad (11 x 6 m) is behandeld met zout en eromheen ligt een groot betegeld terras. Het poolhouse is onlangs gerenoveerd en hier is een eethoek en een gedeelte om te lezen en te ontspannen. Op het perceel is er ook een nieuwere tennisbaan evenals een jeu de boules baan en een badmintonbaan.

In het achterland van Fréjus en Saint-Raphaël, op zo’n 20 minuten rijden van de Middellandse Zee  op zo’n 10 minuten van een charmant dorpje met winkels, met uitzicht op de bergen les Esterel, gelegen in een groene omgeving. Op zo’n 5 minuten van de snelweg en minder dan een uur naar de luchthaven van Nice. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.290.000
  • Type objectHuis
  • Referentie2382

Locatie

Dit object ligt in Saint-Raphaël (83700), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod