Huis verkopen

SAINT RAPHAEL Nieuw appartement te koop Franse riviera T3

€ 338.000
Oppervlakte 70 m²

EEN UITZONDERLIJKE LEEFOMGEVING IN SAINT-RAPHAËL
Saint-Raphaël, een echt mediterraan juweel, strekt zich uit langs een kustlijn van 30 km met uitzicht op de Big Blue. Het is een populaire toeristische bestemming, met 5 havens en maar liefst 18 fijne zand- of kiezelstranden. Deze dynamische stad biedt ruim 900 winkels en 400 culturele en sportieve verenigingen. De toegang wordt ook vergemakkelijkt dankzij de TGV, TER, bussen en de nabijheid van de snelweg A8.

EEN GEWILDE BUURT: VALESCURE
Deze nieuwe residentie in Saint-Raphaël biedt u de mogelijkheid om te verblijven in de wijk Valescure, bekend om zijn golfbanen en prachtige villa’s. Het is een bevoorrechte locatie en biedt een rustige leefomgeving op een paar minuten rijden van het stadscentrum en de stranden.

SAINT RAPHAEL Nieuw appartement te koop Franse riviera T3

EEN TOEVAL VAN NATUUR EN SERENITEIT
De nieuwe residentie Valescure biedt appartementen variërend van 2 tot 4 kamers, met privétuin, terras of balkon, profiterend van een uitzonderlijk aangelegde omgeving. Het uitzicht op het aangelegde park en de zonnige ligging versterken het dagelijks leven. Daarnaast bevindt zich in deze groene omgeving een privézwembad.

EEN VERFIJNDE PROVENCAALS GEÏNSPIREERDE ARCHITECTUUR
Deze nieuwe residentie in Saint-Raphaël past harmonieus in zijn uitzonderlijke omgeving. De hedendaagse architectuur is geïnspireerd op de Provençaalse traditie, met pannendaken, kleurrijke coatings en stenen details. Het geheel creëert een subtiel spel van licht en schaduw, dat doet denken aan de charme van de Rivièra.

RUIME EN LICHTE APPARTEMENTEN
De 65 appartementen van de nieuwe residentie Valescure bieden buitenruimtes waar u volop kunt genieten van het omringende landschap. De meeste hebben grote terrassen met uitzicht op de natuur. De luxe appartementen variëren van 2 tot 4 kamers, zijn netjes ingedeeld en hebben de hele dag optimale lichtinval. Alles is ontworpen om een ​​perfecte harmonie met de omringende natuur te creëren.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 338.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-975-44956

Locatie

Dit object ligt in Saint-Raphaël (83700), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod