Huis verkopen

SAINT RAPHAEL Nieuw appartement te koop Franse riviera T2

€ 328.000
Oppervlakte 61 m²

EEN IDEALE LOCATIE IN SAINT RAPHAËL
De nieuwe residentie Saint Raphaël profiteert van een bevoorrechte locatie, ideaal gelegen op gelijke afstand van het stadscentrum, de stranden en de essentiële winkels. Deze strategische locatie biedt een praktische en comfortabele levensstijl.

EEN PLANTCOCON OP DE HOOGTEN VAN SAINT RAPHAEL
Hoog in de stad gelegen, belichaamt deze nieuwe, intieme residentie de perfecte harmonie tussen de nabijheid van de stad en het behoud van de natuur. Het staat als een echte plantencocon en behoudt zo het beste van zijn uitzonderlijke locatie.

SAINT RAPHAEL Nieuw appartement te koop Franse riviera T2

EEN INTIMISTISCHE WONING
De nieuwe residentie Saint Raphaël bestaat uit 11 ruime appartementen variërend van T2 tot T4. De doordachte indeling biedt lichte woonkamers, royale ruimte en een optimale indeling. Kwaliteitsafwerkingen en aandacht voor staan ​​en comfort vormen de kern van het ontwerp.

WARME EN INTIEME RUIMTEN
De kamers van deze residentie in de heuvels van Saint-Raphaël zijn ontworpen om warmte en intimiteit te bieden en zo een omgeving te creëren die bevorderlijk is voor het welzijn. Elk appartement komt uit op een terras, tuin of balkon, waardoor bewoners optimaal kunnen profiteren van hun privé buitenruimte.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 328.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • Referentiemil-CIP-867-42480

Locatie

Dit object ligt in Saint-Raphaël (83700), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod