Huis verkopen

SAINT RAPHAEL Nieuwbouw appartement Franse riviera T4

€ 511.000
Oppervlakte 95 m²

EEN OASE VAN SERENITEIT AAN ZEE
Gelegen in het hart van een beschermd natuurgebied, bloeit dit nieuwe project in Saint-Raphaël, op 150 m van de stranden, op de beroemde Corniche d’Or, tussen de majestueuze rode rotsen van de Esterel en het geklasseerde strand van Camp Long. 10 mooiste stranden aan de Côte d’Azur. Je bevindt je hier in een paradijs voor liefhebbers van zee en natuur.

EEN EXCLUSIEF GEM IN EEN GROENE OMGEVING
Dit architecturale pareltje, gelegen in een groene omgeving, bestaat uit 15 appartementen variërend van studio’s tot 4 kamers. Elk van hen biedt royale woonruimtes die uitkomen op prachtige terrassen met adembenemend uitzicht op zee en privétuinen waar de natuur u omhult.

SAINT RAPHAEL Nieuwbouw appartement Franse riviera T4

HET NIEUWE SAINT-RAPHAËL-PROGRAMMA: AANPASSING AAN UW BEELD
De personalisatie van de appartementen vormt de kern van de exclusieve geest van deze residentie. U kunt kiezen uit een selectie hoogwaardige diensten om een ​​ruimte te creëren die uw unieke levensstijl weerspiegelt. Elk detail is ontworpen om u uitzonderlijk comfort te bieden in een betoverende omgeving.

EEN STRATEGISCHE INVESTERING
Dit nieuwe programma op 150 m van de stranden komt, naast zijn uitzonderlijke troeven, in aanmerking voor het common law-investeringssysteem. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om slim te investeren in een droomlocatie.

HET PROGRAMMA OP 150 M VAN DE STRANDEN: UW OASE AAN DE ZEE
Stel je voor dat je in een oase van rust aan zee woont, waar natuur en comfort harmonieus samengaan. Het nieuwe Saint-Raphaël-programma is de plek waar uw dromen werkelijkheid worden. Trakteer uzelf op het leven aan zee dat u verdient, op slechts 150 meter van het strand van Camp Long, in deze oase van rust in het hart van de Côte d’Azur. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 511.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers3
  • Referentiemil-CIP-614-37017

Locatie

Dit object ligt in Saint-Raphaël (83700), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod