Huis verkopen

SAINT RAPHAEL Nieuwbouw appartement Franse riviera T5

€ 1.022.000
Oppervlakte 142 m²

HET NIEUWE SAINT-RAPHAËL-PROGRAMMA: EEN LEVEN TUSSEN ZEE EN NATUUR
Stelt u zich een leven voor tussen de natuurlijke generositeit van de Provence en de chique sfeer van de Côte d’Azur, in Saint-Raphaël, een badplaats waar de zachte manier van leven van de kust harmonieus samengaat met de schoonheid van de omringende natuur. U zult genieten van de eenvoudige geneugten van een drankje op het terras, dineren op de kade of een concert bijwonen in een feestelijke sfeer. Op minder dan een uur van Cannes, Antibes, Saint-Tropez, Nice en de internationale luchthaven ontdekt u een ware oase van rust met het nieuwe programma van Peire Sarade.

HET NATUURLIJKE MILIEU BEHOUDT
De residentie, gelegen op een heuvel boven de stad, profiteert van een dominante positie die een prachtig uitzicht biedt op de Estérel en de Middellandse Zee. De rode rotsen van het bosmassief, het azuurblauw van de zee en het smaragdgroen van de dennenbossen vormen een weelderige alledaagse omgeving. Dit kleine condominium van 31 appartementen vertegenwoordigt het beste van Saint-Raphaël.

SAINT RAPHAEL Nieuwbouw appartement Franse riviera T5

LUXE APPARTEMENTEN AANGEPAST AAN UW LEVENSSTIJL
Het nieuwe Saint-Raphaël-programma biedt vier configuraties van appartementen, die allemaal een opmerkelijke standaard bieden. Tuin of terras, landzijde of zeezijde, gelijkvloers of duplex, in twee, drie of vier kamers, er is een appartement in dit nieuwe Peire Sarade-programma aangepast aan uw levensstijl.

VOLUME EN INNERLIJK WELZIJN
De 4 duplexen van de residentie bieden royale binnenruimtes, met hoge plafonds en een overvloed aan natuurlijk licht.

EEN UITZONDERLIJK PANORAMA
Grote erkers nodigen u uit op de terrassen van de drie bijzondere dakvilla’s. De buitenruimtes en het uitzicht op zee strekken zich uit als openluchtkamers en bieden een nieuwe dimensie aan het dagelijks leven.

ONTSPANNEN AAN HET WATER
Het zwembad in het hart van het nieuwe project Peire Sarade is een goed onderhouden toevluchtsoord, ideaal om ’s ochtends te zwemmen, af te koelen in de zomer of te ontspannen tijdens een dutje.

EEN HOOG NIVEAU AAN EISEN
Dit nieuwe programma in Saint-Raphaël in de wijk Peire Sarade wordt geleid door een hoog eisenniveau. De tijdloze architectonische esthetiek en hoogwaardige dienstverlening garanderen de bewoners een blijvende levenskwaliteit.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.022.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers4
  • Referentiemil-CIP-697-38634

Locatie

Dit object ligt in Saint-Raphaël (83700), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod