Huis verkopen

SAINT RAPHAEL Nieuwe woning te koop Franse riviera

€ 214.600
Oppervlakte 41 m²

Genesteld aan de voet van de Estérel en op enkele minuten van het centrum van Saint Raphaël, biedt dit nieuwe project een uitzonderlijke kans om eigenaar te worden in een populaire omgeving. Alle voorzieningen, waaronder scholen, zijn op loopafstand gelegen, waardoor een praktisch en prettig dagelijks leven gegarandeerd is.

EEN EIGENTIJDSE WONING IN HET HART VAN DE BOULOURIS-WIJK
Dit nieuwe programma in de wijk Boulouris onderscheidt zich door zijn eigentijdse en elegante architectuur. Het is zorgvuldig ontworpen en past perfect in de natuurlijke omgeving eromheen, waardoor een unieke visuele harmonie ontstaat.

SAINT RAPHAEL Nieuwe woning te koop Franse riviera

APPARTEMENTEN MET TERRASSEN EN PRIVÉPARKING
De appartementen in dit nieuwe programma in Saint Raphaël, variërend van 2 tot 4 kamers, bieden een ongeëvenaard wooncomfort. Elke kamer heeft prachtige terrassen met vrij uitzicht, waardoor buitenruimtes ontstaan ​​die bevorderlijk zijn voor ontspanning en gezelligheid. Bovendien is er voor elke woning een ondergrondse privéparkeergarage voorzien, wat functionaliteit en veiligheid garandeert.

Voor meer informatie over dit nieuwe Boulouris-programma in Saint Raphaël, aarzel niet om ons te contacteren. Dit is een unieke kans om te wonen in een eigentijdse omgeving, dichtbij alle voorzieningen en omringd door de natuurlijke schoonheid van de Estérel.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 214.600
  • Type objectOnbekend
  • Referentiemil-CIP-906-43329

Locatie

Dit object ligt in Saint-Raphaël (83700), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod