Advertentie publiceren

Saint-Tropez, zeldzame Provençaalse bastide te renoveren op zijn weelderige tuin, dicht bij de zee.

€ 6.900.000
Oppervlakte 283 m²

Zeldzame bastide met Provençaalse architectuur met een bewoonbare oppervlakte van 283 m2 met zijn bijgebouw, in een gewilde Tropezische wijk. Het pand dat ingrijpende renovatiewerkzaamheden vereist, biedt u nu al een opmerkelijke woonomgeving: de onmiddellijke nabijheid van de kust op een paar minuten afstand, een betoverende omgeving met zijn parasoldennen; een grote tuin van 6250 m2 met meerdere soorten en een rustige omgeving.
Het hoofdhuis heeft momenteel mooie woonkamers, 4 slaapkamers paviljoen biedt 1 extra slaapkamer en een kleine leefruimte. Mogelijkheid tot uitbreiding van ongeveer 40 m2. De kwaliteit van het terrein, het ongerepte landschap, de volumes van het pand en de aangename terrassen rond het zwembad en het poolhouse zullen ontegenzeggelijk gewaardeerd worden.
Deze zeldzame Provençaalse bastide wordt u aangeboden door Côte d’Azur International Realty, uw expert in luxe onroerend goed in Saint Tropez.

Meer toeristische informatie over Saint-Tropez

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 6.900.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers4
  • Referentie1070017

Locatie

Dit object ligt in Saint-Tropez (83990), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod