Advertentie publiceren

Gerenoveerd gebouw in het historische centrum van Saint-Tropez

€ 1.950.000
Oppervlakte 116 m²

Dit gebouw ligt in het hart van het oude dorp van Saint-Tropez, is licht en biedt kwaliteitsdiensten. Het gebouw is volledig gerenoveerd en heeft in 2019 een facelift ondergaan. Met een bewoonbare oppervlakte van 116 m², bestaat dit gebouw uit 3 verdiepingen met de volgende verdeling: – Op de begane grond: een commerciële ruimte van 25 m² direct uitzicht op de straat via een glazen deur, met een functionele kelder van 12m² (geventileerd) en toiletten. – Op de 1e verdieping: een studio van 25 m², met een slaapbank voor twee personen en een ingerichte keuken op een centraal eiland, doucheruimte en hangende toiletten en een gesloten wasruimte – Op de 2e en laatste verdieping: een duplex van 52 m² met woonkamer en ingerichte Amerikaanse keuken, een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een andere met een tweepersoonsbed met veel bergruimte. Een badkamer met hoekbad en apart hangend toilet. Dit gebouw van een opmerkelijke standing, zal u toelaten om ten volle te profiteren van het hart van het dorp van Saint-Tropez met zijn restaurants en zijn nachtleven, en profiteert ook van de toegang tot de parking van de pier dankzij de commerciële ruimtes.
Dit herenhuis is onder uw aandacht gebracht door Côte d’Azur Interantioanl Realty uw expert in luxe onroerend goed in Saint Tropez.

Meer toeristische informatie over Saint-Tropez

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.950.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1070912

Locatie

Dit object ligt in Saint-Tropez (83990), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod