Huis verkopen

Te koop in Saint-Tropez - Prachtige onder architectuur gebouwde woning met uitzicht op zee.

€ 11.000.000
Oppervlakte 550 m²
Perceel 5000 m²

Te koop in St Tropez, luxe eigentijdse villa met een prachtig uitzicht op het platteland.
De ruime volumes zetten op een oppervlakte van 550 m² tal van woonkamers in, evenals 5 slaapkamers waaronder een master suite. De villa ligt in een rustige woonwijk, vlakbij het stadscentrum en het strand (800 m). Profiteer van de ruime buitenkant, de terrassen en verschillende ruimtes bieden rust en ontspanning, een prachtig zwembad siert de prachtige tuin van bijna 5000 m². De villa is uitgerust met airconditioning en heeft een garage.
Deze prestigieuze villa wordt u aangeboden door Côte d’Azur, uw prestigieuze vastgoedexpert aan de Golf van Saint Tropez.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Saint-tropez

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 11.000.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie1405890

Locatie

Dit object ligt in Saint-Tropez (83990), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod