Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 779.000
Oppervlakte 220 m²
Perceel 5900 m²

Zeer charmant, Provençaals woonhuis met twee appartementen, een zwembad met klein kinderbadje, een zomerkeuken, grote garage (ca. 39,5 m²), jeu de boules baan en wijnkelder, gelegen op een terrein van ca. 5.900 m² beplant met diverse mediterrane bomen en planten. 

Indeling hoofdhuis: een entree, woon-/eetkamer (ca. 38 m²) met haard, terras met schaduw, open ingerichte keuken (ca. 8,5 m²), een masterbedroom (ca. 14,8 m²) met eigen badkamer (ca. 5,8 m²) met douche en toilet, nog eens twee slaapkamers (ca. 12,5 m² en 10,3 m²), een badkamer (ca. 5,7 m²) en toilet (ca. 2,5 m²). Twee separate slaapkamers (ca. 7,9 m² en 7,5 m²) met een gedeelde badkamer (ca. 6,7 m²) om gasten te ontvangen. 

Een riant atelier (ca. 61 m²) is verbouwd tot appartement en heeft een entree, woonkamer, open ingerichte keuken, een slaapkamer, badkamer en toilet. 

Nog een klein appartement (ca. 30 m²) met woonkamer met open keuken, een slaapkamer en badkamer met toilet. 

Een overloop-zwembad van ca. 10 x 5 meter met klein kinderbad, een zomerkeuken met pizza oven. 

Zeer geschikt voor een grote familie of om te verhuren, in goede staat van onderhoud en met elektrische verwarming en airconditioning.  

Rustig gelegen met uniek, panoramisch uitzicht over de landelijke omgeving, op korte afstand van een karakteristiek dorp met winkels in het hart van de Provence Verte op zo’n drie kwartier rijden van Toulon, Hyères en de kust. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 779.000
  • Type objectHuis
  • StatusVerkocht
  • Referentie912

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Anastasie-sur-Issole (83136), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod