Advertentie publiceren

Appartement in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 375.000
Oppervlakte 82 m²
Perceel 360 m²

Sfeervol appartement gelegen in een gerenoveerd gehuchtje midden in de natuur op enkele minuten rijden van het dorp. Oorspronkelijk daterend uit 1600 en geheel gerenoveerd en verbouwd in 15 appartementen in 2012. 

Het apartment heeft een fraai terras en op de begane grond een entree met een gastentoilet, een woonkamer met een open keuken. Op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer met een badkamer met een dubbele wasbak en een toilet. Op de 2e verdieping bevindt zich een tweede slaapkamer en een toegang tot een balkon met een prachtig uitzicht. 

Vanaf het terras bereikt men via een trap een cabanon met een tweede lounge terras. In de cabanon bevindt zich een derde slaapkamer en beneden een badkamer met een toilet. 

In het complex bevindt zich een gezamenlijk zwembad en een jeu de boules baan en een ping pong tafel. Verder is er een gezamenlijke ruimte met een wasmachine en een droger. 

Het landschap is prachtig en biedt mooie vergezichten over het massif des Maures en de stranden bevinden zich op 20 min rijden.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 375.000
  • Type objectAppartement
  • Referentie2005BD

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Maxime (83120), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod