Advertentie publiceren

Appartement in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 485.000
Oppervlakte 6433 m²
Perceel 32 m²

Mooi duplex appartement dichtbij het stadscentrum (500 meter) in een aangename en veilige omgeving. Het appartement bevindt zich op de begane grond in een gebouw uit de jaren 70 en is gerenoveerd in 2012. 

Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 64,33 m² met als indeling op de begane grond vanuit de entree: een woonkamer van 36 m² met op maat gemaakte Amerikaanse open keuken, een terras met uitzicht op zee en een wasruimte/buanderie met toilet. 

Boven een mezzanine (6 m²) met een slaapbank, een kleedkamer van 5 m² die tevens kan dienen als extra slaapkamer, een badkamer met toilet en een slaapkamer van 10 m² met balkon met een mooi uitzicht op de baai van Saint Tropez. 

Eigen garage en daarnaast is er ook openbare parkeergelegenheid buiten het gebouw. 

Airconditioning en internet-aansluiting.

Gelegen in de mooie, levendige omgeving van de baai van Saint Tropez met heerlijke zandstranden. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 485.000
  • Type objectAppartement
  • Referentie2020BD

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Maxime (83120), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod