Huis verkopen

Appartement met zwembad in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 380.400
Oppervlakte 40.12 m²
Aantal kamers 2 kamers

Sainte Maxime – Residentie AMBRE, gelegen in het centrum van de stad, is een nieuw project dat bestaat uit totaal 25 appartementen van T2 tot T4. Een rustige locatie dicht bij het strand en de haven.

Het appartement n ° A06 is een type T2 appartement met een totale woonoppervlakte van 40,12m² gelegen op de begane grond bestaande uit: een inkomhal, een woonkamer met keuken, een slaapkamer, en een badkamer met WC. Gelegen op het westen en heeft een mooi terras van 14,31m² en een privétuin van 19,59m². Een parkeerplaats in de kelder is ook inbegrepen.

Deze residentie is gelegen tussen stad en natuur, met een prachtige aangelegde tuin met volop privacy en een zwembad in het midden van deze oase van rust. Het is een residentie met luxueuze uitstraling, comfort en veiligheid. Het heeft een ondergrondse parkeergarage, liften, domotica, video-intercom en Vigik, evenals een aangesloten applicatie.

AMBRE geeft uitvoering aan de milieugerichte visie met betrekking tot de RT 2012 en de ter beschikking gestelde elektrische fietsen. In aanmerking komende voor verlaagde notariskosten. Levering gepland voor september 2021.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 380.400
 • Type objectAppartement
 • Kamers2
 • Slaapkamers1
 • Referentie2016

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Maxime (83120), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

New Home

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod