Huis verkopen

Nieuwe villa in Sainte Maxime domein

€ 850.000
Oppervlakte 92 m²
Perceel 260 m²

DIT PROGRAMMA IS UITVERKOCHT. Abonneer u op onze NIEUWSBRIEF voor nieuwe projecten op de markt. Of maak EEN EMAIL ALERT.

Dit nieuwe programma bestaat uit slechts 5 villa’s op slechts een paar minuten lopen van het centrum van Sainte Maxime. Het ontwerp is een mix tussen traditionele bouw en modern waarbij u kunt kiezen uit een nieuwbouw villa met 3 of 4 slaapkamers. Het uiterlijk heeft een typisch Provençaalse signatuur met houten luiken en muren in natuurlijke tinten. Elke villa heeft een eigen tuin op het zuiden, zodat u optimaal kunt genieten van het mediterrane klimaat. Uw auto en fietsen plaatst u in de ondergrondse parkeergarage(s). De nieuwe villa in een klein landgoed in het centrum van Sainte Maxime heeft grote ramen, een keuken en biedt een ruime keuze aan tegels en vloeren om aan uw smaak te voldoen voor de oplevering. Oplevering: 1e kwartaal van 2021

Nieuwe villa in Sainte Maxime domein

Sainte-Maxime in Zuid-Frankrijk is al jaren populair als vakantiebestemming vanwege de sfeervolle haven, het centrum en de prachtige zandstranden. Een eigen huis in het centrum van Sainte Maxime is natuurlijk de perfecte investering voor het hele gezin! Sainte Maxime ligt in de mythische Golf van Saint-Tropez en wordt in het noorden beschut door het Massif des Maures, waardoor er altijd een aangenaam klimaat heerst. Deze harmonieuze omgeving is goed voor dit nieuwe domein dat al vol staat met parasoldennen, kurkeiken en mimosa’s. De aanplant van een dertigtal extra bomen zal de sfeer van de tuinen versterken en de volumes van de architectuur begeleiden.

Nieuwe villa in klein domein centrum Sainte Maxime

Voor uw comfort worden de nieuwe villa’s in centrum Sainte Maxime compleet opgeleverd.

Grote erkers met elektrische rolluiken
Badkamer met verwarmd handdoekenrek
Omkeerbare individuele warmtepomp: verwarming en airconditioning
60 x 60 cm vloertegels
Parket in de kamers
Tegels 25 x 40 in de badkamers
Gladde verf muren en plafonds
Ingebouwde kasten

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 850.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • Referentie386348

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Maxime (83120), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod