Advertentie publiceren

Exclusieve nieuwe villa aan zee Sainte Maxime

€ 3.300.000
Oppervlakte 252 m²

Uniek in Sainte Maxime: u kunt nu zeer exclusief wonen in een nieuwe villa op slechts 200 meter van het legendarische strand van La Croisette. Uw nieuwbouwvilla in Sainte Maxime ligt in een verborgen domein met slechts zes luxe villa’s, allen genietend van een majestueus uitzicht op ’s werelds meest begeerde locatie: de Baai van Saint Tropez.

Exclusiviteit komt met een prijs; er zijn slechts 6 villa’s voor 6 bevoorrechte personen. De nieuwbouwvilla’s hebben oppervlaktes tussen 270 en 400 m² woonoppervlak en liggen in de hogere prijsklasse. Elke villa is uniek en past in het landschap door een mix van eigentijdse architectuur, licht en volume. De afwerking is van een ongekend hoog niveau.

Exclusief wonen nieuwe villa aan zee Sainte Maxime

Zonnige terrassen op het zuiden met uitzicht op de Middellandse Zee, aangelegde tuin, verwarmd privé zwembad, garage voor meerdere auto’s. Luxe diensten maken van uw villa de ultieme verfijning om er een unieke plek van ontspanning en gezelligheid van te maken. U beschikt over een master slaapkamer en 3 suites met een ingerichte kleedkamer, ingerichte keuken, ingerichte badkamer, omkeerbare airconditioning, verwarmd zwembad, domotica, alarm … En een fitnessruimte! Een gelijkvloerse villa van 255 m² uitgebreid met een terras van 100 m² met verwarmd zwembad in Sainte Maxime. Pure luxe met uitzicht op zee! Voor degenen die de grootste villa willen kopen; voor 400 m2 is de prijs 5.000.000 euro.

Exclusieve nieuwe villa aan zee Sainte Maxime

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 3.300.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers4
 • Badkamers4
 • Referentie415174

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Maxime (83120), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod