Advertentie publiceren

Unieke nieuwbouw in Sainte Maxime, op slechts 200 meter van het strand

€ 870.000
Oppervlakte 110 m²

Unieke nieuwbouw in Sainte Maxime, op slechts 200 meter van het strand. Deze nieuwe residentie is genesteld aan de Golf van Saint-Tropez en zeer goed gelegen in het hart van de wijk La Nartelle in Sainte-Maxime.

Op een steenworp afstand van een van de mooiste stranden van de Middellandse Zee, biedt de residentie slechts 8 villa’s in het hart van een prachtig dennenbos. Geïnspireerd door Provençaalse villa’s, past de traditionele architectuur van deze nieuwbouw in Sainte Maxime perfect in dit bosrijke park.

Unieke nieuwbouw in Sainte Maxime, op slechts 200 meter van het strand

Het is de vrucht van de architect François VIEILLECROZE uit Saint-Tropez die deze residentie bedacht en ontwierp met respect voor de Provençaalse tradities en de natuurlijke omgeving. In een weelderig kader worden u alle charmes van de mediterrane levenskunst beloofd… de schaduw van de pijnbomen, het gezang van de cicaden, de geuren van de Provence, de warmte van de zon en het strand van La Nartelle voor uw deur.

Een klein verborgen paradijs in Sainte Maxime

De acht villa’s hebben allemaal drie slaapkamers, een garage en een eigen tuin. Het uitzicht is vanaf de mooie terrassen op het dennenbos. U hoort het geluid van de zee op slechts 200 meter afstand. Als bewoner heeft u toegang tot een grote gemeenschappelijke tuin met een heerlijk zwembad. Van de slimme indeling van de ruimtes tot de hoogwaardige afwerking, deze kleinschalige nieuwbouw in Sainte Maxime is voorzien van alle comfort en veiligheid om het gevoel van welzijn en sereniteit te versterken. Bezoek een van onze villa’s alsof u er zelf bij bent dankzij virtual reality en ontdek de slimme indeling van de ruimtes. Oplevering 3e kwartaal 2023.

Strandfoto met dank aan Golfe Sainte Tropez Information.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 870.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • Referentie950231

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Maxime (83120), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod