Huis verkopen

Nieuwbouw appartement met zwembad Sainte Maxime

€ 650.000
Oppervlakte 100 m²
Perceel 25 m²

DIT PROJECT IS HELAAS UITVERKOCHT. ABONNEER U ONZE NIEUWSBRIEF OF MAAK EEN EMAIL ALERT AAN OP ONZE INTERNATIONALE WEBSITE.

Sainte Maxime nieuwbouw: uw nieuwbouw appartement verschijnt in het voorjaar van 2023 in het hart van de Golf van Saint Tropez. Ideaal genesteld in een weelderig groen beplant gedeelte met eeuwenoude bomen en doordrenkt met Provençaalse soorten. U bent werkelijk buiten alle drukte en toch bevindt dit luxe domein zich zeer dicht bij het stadscentrum, op een paar minuten van de zee en de winkels.

De residentie is exclusief en veilig omheind en bestaat uit 15 wooneenheden. Er zijn 5 riante villa’s met een eigen zwembad. Voor de eigenaars van de appartementen is er een groot gemeenschappelijk zwembad. Informeer naar de beschikbaarheid!

Nieuwbouw appartement met zwembad Sainte Maxime

De architectuur is een verfijnde mix van Provençaalse authenticiteit en moderne materialen. en om moderniteit en authenticiteit te combineren, zijn de gekozen materialen regionaal en verfijnd. Tegenover steen vindt u aluminium schrijnwerk en kozijnen. Binnen liggen grootformaat tegels, er is een lift naar de ondergrondse garages. De traditionele stijl vindt u terug in de dakpannen, pergola’s en het ijzerwerk op de poorten en vangrails. Elk detail is in harmonie met het privé aangelegde park. Het ecologische erfgoed van onze regio vormt de kern van ons leven, de residentie is energiezuinig en respecteert de omringende natuur.

Bent u klaar voor de ligstoelen rond het zwembad, een wandeling door de tuin, veel zonneschijn, de geur van het dennenbos en zingende krekels? Informeer dan naar de mogelijkheden en.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 650.000
  • Type objectNieuwbouw
  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • ReferentieCLO-AEI

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Maxime (83120), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod