Advertentie publiceren

Appartement in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 375.000
Oppervlakte 7764 m²

Rustig gelegen appartement in een landelijke, groene omgeving, gelegen in een gerenoveerd gehuchtje, oorspronkelijke daterend uit 1800 en in 2012 verbouwd tot 15 appartementen, met gemeenschappelijk zwembad, jeu de boules baan, pingpong tafel en gezamenlijke ruimte met wasmachine en droger. 

Het appartement heeft als indeling op de begane grond: een grote entree (ca. 11,65 m2) met wasruimte, een grote slaapkamer (ca. 14,4 m2) met doucheruimte (ca. 4,4 m2) en toilet. 

Op de eerste verdieping: een tweede grote slaapkamer (ca. 15 m2) met badkamer (ca. 5,6 m2). Op hetzelfde niveau, een charmante woonkamer (ca. 14,5 m2), een uitgeruste keuken (ca. 7,9 m2), allemaal toegang tot het terras (ca. 16 m2) met prachtig uitzicht op de omliggende heuvels. Het appartement is volledig voorzien van airconditioning. 

Het gehucht heeft beheerders voor vakantieverhuur, conciërge en onderhoud van het zwembad en de tuin. 

Prachtige omgeving met mooie vergezichten over het Massif des Maures en de Middellandse Zee op zo’n 20 minuten rijden. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 375.000
  • Type objectAppartement
  • Referentie2026BD

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Maxime (83120), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod