Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 819.000
Oppervlakte 212 m²
Perceel 55040 m²

Groot landhuis uit de 19e eeuw op prachtig terrein van ruim 5,5 hectare. Deze te renoveren bastide heeft nog veel authentieke details en ligt aan het eind van een landweggetje op een groot bebost terrein met een privé-meertje, een eigen waterbron, een natuurstenen cabanon (zonder stroom en water), cipressen en parasoldennen. Een natuurlijke en zeer fraaie omgeving, kalm en vredig en niet te afgelegen. Uniek voor dit deel van de Provence. Geen directe buren en toch op korte afstand van voorzieningen.

De bastide heeft een woonoppervlak van ca. 212 m² en heeft op de begane grond: een garage (ca. 40 m²), een kelder, een hal met douche en toilet, een woonkamer (ca. 24,5 m²), een ingerichte keuken (ca. 16,7 m²) en een eetkamer (ca. 22 m²). 

Op de eerste verdieping: slaapkamer 1, slaapkamer 2 (toegankelijk vanuit slaapkamer 1) met doucheruimte (ca. 3,2 m²). Slaapkamer 3. (De slaapkamers zijn ca. 27,5 m², 14,8 m² en 13 m²). 

Appartement (ook van buitenaf toegankelijk) met slaapkamer 4 (ca. 26,8 m²), keuken (ca. 3,7 m²), woonkamer (ca. 19,6 m²) en badkamer (ca. 18 m²) en toilet. 

Bovengronds zwembad (7 x 4 m).

Gelegen op ca. 3 kilometer van Salernes en winkels, een dorp dat bekend staat om zijn beroemde keramiek. De Côte d’Azur en de stranden liggen op minder dan een uur afstand en de Gorges du Verdon op minder dan 30 minuten.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 819.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1952BD

Locatie

Dit object ligt in Salernes (83690), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod