Advertentie publiceren

Huis in de Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 840.000
Oppervlakte 160 m²
Perceel 22989 m²

Prachtige, onder architectuur gebouwde villa op één niveau, op een fraai perceel van ca. 2,3 ha (zone N) met verschillende terrassen (restanques) op slechts 1,5 km van een pittoresk dorp. Het merendeel van de vertrekken ligt rondom het mooie, overloopzwembad (verwarmbaar) en heeft uitzicht op de groene heuvels van Entrecasteaux.

De villa is gebouwd met hoogwaardige materialen en is zeer mooi afgewerkt. Er is een ruime woonkamer (ca. 35,5 m²) met open haard, vloerverwarming en een hoog plafond. Verder een volledig uitgeruste keuken (ca. 12,8 m², met een prachtig kookfornuis en mooi natuurstenen werkblad), 4 slaapkamers (ca. 12,5 m², 13,9 m², 13,1 m² en 9,5 m²), 2 badkamers (ca. 4,4 m² en 7,6 m²), een wasruimte (ca. 8,5 m²) en een kantoorruimte (ca. 8,2 m²). In de kelder is er een dubbele garage (ca. 40 m²) en veel bergruimte.

In de tuin is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, een waterbron met meerdere waterpunten verspreid over het perceel, er zijn twee moestuinen en genoeg hout voor de open haard ! Het terrein is goed onderhouden en heeft veel mediterrane planten, olijfbomen (15), fruitbomen en mooie terrassen (restanques). Via een bospad is het mogelijk om de heuvel op te rijden (4×4) voor een nog beter uitzicht! 

De villa ligt op 1,5 km van een pittoresk dorpje en er zijn twee dorpen in de buurt, Cotignac en Salernes, met alle voorzieningen. Met een uur rijden liggen de stranden van de Middellandse Zee. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 840.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1027BD

Locatie

Dit object ligt in Salernes (83690), in Var (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod